Høytrykksvask og malingsfjerning

Effektiv rengjøring

Høytrykksvask

Vasking av fasade på bygg er viktig for å vedlikeholde bygget eller boligen på riktig måte. Som med alt annet må man vaske bygget for å fjerne fremmedelementer og mikroorganismer, som kan skade bygget og føre til merarbeid ved en senere anledning. I tillegg handler det om å få det eksisterende malerarbeidet til å holde lengst mulig.

Murermester Buer utfører høytrykksvask av bygget ditt sånn at det blir vedlikeholdt på best mulig måte. Da får du en fasade som fremstår som ny. Når vi vasker ditt bygg utvendig får vi også tatt en titt på det eventuelt eksisterende malerarbeidet. På den måten kan vi sørge for å gi deg tips og råd, i tilfelle vi avdekker problemer som må ordnes opp i før de utvikler seg til det verre.

Ring oss i dag for å avtale høytrykksvask av ditt bygg.

Vi hjelper deg gjerne

Malingsfjerning

Maling kan sitte godt, og særlig om det tidligere har vært malt lag på lag uten at man har fjernet det gamle malingslaget. Det betyr at man har malt på dårlig underlag for ny maling. Dette er noe som dessverre viser seg over tid, og kan gjøre malerarbeidet mye mer innviklet enn det burde være.

I Malermester Buer er vi spesialister på å fjerne gammel maling og malingsrester. Vi behandler overflaten slik at den er best rustet til å ta imot nye strøk maling. Da holder både treverk og maling mye lenger enn det ellers hadde gjort.

Det sørger også for at du ikke trenger å bytte ut fasade, treverk eller utføre andre store arbeider unødig. Kontakt oss så hjelper vi deg med malingsfjerning.

Kontakt oss

Ønsker du våre tjenester, eller har spørsmål, ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle