Gulvarbeid

Et gulv for deg

Gulvlegging

Malermester Buer Østfold er din partner når det kommer til gulvlegging. Kunnskap om underlaget og hva gulvet skal benyttes til er avgjørende for at resultatet blir så godt som mulig. Det kan være direkte helsefarlig å legge et belegg på et fuktig underlag eller benytte feil lim og belegg på et tidligere montert gulv.

Vi spiller på lag med våre gulvleverandører Casco, Ardex, Gerflor, Tarkett, Polyflor og Forbo, for å gi deg et optimalisert resultat. At ulike bygg har forskjellige krav til gulvbeleggets egenskaper er noe vi er veldig klar over, og her vil vi hjelpe deg med å finne riktig produkt.

Som godkjent våtromsbedrift har vi alle sertifiseringer i orden og våre gulvleggere monterer våtromsbelegg med sklisikring i hulkil samt våtromsvinyler på vegger. Enten det er snakk om homogene vinylbelegg, gummibelegg, linoleumsbelegg, antistatiske belegg, klikkgulv eller sklisikre belegg, sørger våre gulvleggere for et gulv du som kunde blir fornøyd med.

vI KAN TEPPER

Teppelegging

Vi vet at en vurdering av underlaget er like viktig før montering av tepper og teppefliser, som før legging av gulvbelegg. En kombinasjon av tepper i banelengder og teppefliser, gir nettopp ditt gulv uante muligheter og et flott særpreg ingen andre er i nærheten av å ha.

La oss i samarbeid med våre leverandører komme med forslag til varige løsninger som ivaretar farger og design. Våre samarbeidspartnere er Forbo, Interface, Ege tæpper og Polyflor. Vi har i tillegg løsninger for eventuelle overgangskinner, teppefotlister og trappeneser, om du skulle trenge dette.

Vi hjelper deg gjerne

Universell utforming

Det stilles krav om universell utforming av gulv i Byggteknisk forskrift (TEK). Dette innebærer at alle gangarealer ute og inne i arbeids- og publikumsbygninger skal utformes slik at alle mennesker skal kunne bruke områdene, uten spesielle tilpasninger eller hjelpemidler.

Malermester Buer har god erfaring med universell utforming av gulv. Man kan for eksempel legge fliser på gulvet, noe som gir muligheter for å skape kontraster som er visuelle, eller legge taktile ledelinjer, som vil gjøre det lettere for blinde og svaksynte å komme seg rundt i lokalene.

Kontakt oss gjerne om du har et bygg du skulle ha utført en jobb med universell utforming. Vår erfaring og kompetanse hjelper deg fram til det beste resultatet.

Jevnt gulv

Gulvsparkling

Om du har et betonggulv, og skal legge fliser eller parkett, er det vanlig å legge gulvsparkel på betongen. Dette gjøres før parketten eller flisene legges. Skal du legge varmekabler i gulvet brukes også gulvsparkel for å støpe inn varmekablene.

Vi har god kompetanse og lang erfaring med gulvsparkling, og utfører jobben med den største presisjon for deg som kunde. Ring oss gjerne om du skal legge varmekabler, parkett, fliser og annet, så tar vi oss av sparklingen av gulvet for deg. Vi tar selvfølgelig gulvleggingen også, om du vil det!

Kontakt oss

Ønsker du våre tjenester, eller har spørsmål, ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle