Flisarbeid og mur

Alt innen flis

Flisarbeid

Det er mange som velger å legge fliser hjemme selv, men det er fortsatt nok av steder å tråkke feil om man ikke helt vet hva som er riktig framgangsmåte. Flislegging og flisarbeid er tross alt fagområder som krever god kunnskap og erfaring, om resultatet skal bli ordentlig.

Malermester Buer Østfold har nettopp den erfaringen som skal til for at flisarbeid og flislegging hjemme hos deg skal se best mulig ut. Vi legger alle typer fliser i hjemmet ditt, enten arbeidet er innendørs (for eksempel kjøkken og bad) eller utendørs. 

Våre flisleggere er spesialister som behersker alle gjeldende standarder for godt flisarbeid. Når vi legger fliser for deg kan du være sikker på at flisene fungerer optimalt i det norske klimaet ute. Det er det samme for oss om du skal legge små eller store fliser. Vi tar jobben!

Alt innen muring

Muring

Muring er noe vi har god erfaring med, og vi tilbyr et bredt spekter av muretjenester. Av oss får du utført alt fra rehabilitering av bad og fasaderehabilitering, til støping av badegulv, ovnsmontering og legging av belegningsstein. I tillegg utfører vi skiferlegging og muring av skorsteiner.

Vi hjelper deg selvfølgelig med å finne de beste løsningene for ditt prosjekt, med fokus på god kvalitet og fleksibilitet.

Med god kunnskap og lang erfaring utfører vi håndverk av høy kvalitet. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Ønsker du våre tjenester, eller har spørsmål, ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle